3.4.2012

JOPO

Joillekin Jopoilukausi on alkamassa. Omalta osaltani nastarenkaat vaihtuvat kesäisiin Nokialaisiin. Tämän talven ajelin syksyllä rakentamallani 2010 Jopolla. Liekö tämä Suomen ensimmäinen IsoJopo? Tai tarkkaan ottaen toinen, kun tein pari vuotta sitten samanlaisen armyvihreän. 24" runkoon on asennettu 26"(559mm) kiekot. Nyt markkinoille tulleessa Isojopossa on 37*584 renkaat, eli vähän isompi ja Srammin 2-vaihteinen Duomatic.Tässä on alla Torpedon 2-vaihteinen Automatic, pidän siitä kovasti. Tavarateline on "pörkki" jälkikasvun mielestä, joten ei kelvannut. Levyrunkoinen -75 IsoJopo Duomaticilla sitten kelpasi. Ostan tähän käypäsen leveämallisen Jopon tavaratelineen, saa olla epäkuntoinenkin.Tein upean löydön!
Jopo Jumbo -75 sattui kohdalle ja kaupat syntyivät heti. Kilometrejä tälle ei ole juuri kertynyt, osat ovat niin kulumattomat. Alle on vaihdettu kapeammat Nokialaiset. Jumbo lienee niitä harvinaisempia Jopoja. Perusrakennehan on sama kuin PostiJopossa ja RahtiJopossa (havunvihreää väriä myöten) eli alle mahtuvat leveämmät niinsanotut matalapainerenkaat 54*584mm.Ekojopo
Tämän talven ajot jäivät vähiin, kun nastarenkaat meni Ainoon. Tämä on aivan hulppea ajettava! Alla myös 2-vaihteinen Automatic ja napajarru edessä. Nyt edessä taitaa olla paluu alkuperäiseen IsoJopo-kuosiin, ja maailmalle?


Klikkaa kuvat isoksi

» retro

» etusivu

» blogi

» uutiset