22.6.2012

JAFFA JOPO Ekotop design

RetroRide! with JaffaJopo in Helsinki powered by Ekotop.

Hyvää juhannusta kaikille virvoitusjuomia nauttiville Jopoilijoille!
Tänään valmistui tämä erikoisuus, original JaffaJopo, sellaiseksi kuin minä sen Jopona näen. Alla on kuva alkuperäisestä asusta. Pyörä sai uudet mustat lokasuojat, 40mm leveät Nokialaiset, Jopo-etukorin ja -ohjaustangon sekä ketjusuojan ja tyyliin sopivan satulan. Kolmella Shimanon PPS vaihteella matka sujuu joutuisasti.


Tämän runkomallihan perustuu tyttöjen 24" Helkamaan. Runkoputket on tehty samanlaisista leveistä putkista alkuperäisen Jopon tyyliin. Uustuotannon Jopoon tuli pystyputki ja vino jäi leveäksi. Satulaputken kiinnitys on omintakeinen kuusioruuvilla. Väitän, että juuri tämä pyörämalli oli protyyppi ja kokeilu 2000-luvun suosikille. Onhan toki muitakin Jopoon suuntaavia protoja, kuten Jekku ja Kampus.

Original Jaffa Jopo 1989, edellisen kilpailun palkinto.


Melkomoisen näköinen häkkyrä tuo tanko, yllätävän hyvin kädet asettuivat ylempiin putkiin.Hartwall lienee tilannut näitä Jopoja erän, tällä pyörällähän ei ole muuta nimeä. Helkaman logo keulilla.Välivaihe. Väri on lähellä Jopon auringonkeltaista.Juhannusmorsian! Jupiter Loma 24". Oikein hyvä pysty ajoasento, pinkki on erityisen suosittu väri.


Klikkaa kuvat isommaksi

» retro

» etusivu

» blogi

» uutiset