23-12-2016 20:39

Ekotop Oy on työnsä tehnyt

Kaikki hyvä päättyy aikanaan. Ekotop-projekti on saatu päätökseen kunnialla. Työ on tehty. Ekotop elää onnellisten ihmisten pyöräilyssä vuosikymmeniä eteenpäin. Ekotop-kotisivut jäävät kaikille informaation lähteeksi ja henkilökohtaiseksi myyntipalstaksi, jos nyt jotakin myytävää sattuisi löytymään. Ja löytyyhän sitä! Yhteyden saat parhaiten katsomalla Yhteystiedot-välilehdeltä.

Tähän kuvaan voi helposti yhdistää tässä yhteydessä Mariskan hienon kappaleen: Liekki.
Mutta ei. Liekki ei ole sammunut.

7-2-2015 19:41

Jopo 50 vuotta

Armon vuonna 2015, Ad 2015, tulee kuluneeksi 50 vuotta siitä kun kultiksi muodostunut Jopo-polkupyörä lanseerattiin markkinoille. Pienenä poikana, 70-luvulla, nikkaroin puusta lentokoneen. Syystä tai toisesta, käytettävissä oli oranssia ja vihreätä Miranol-maalia. Siipiin ja peräsimeen maalasin tunnukset AN-12. Se kone on muuten edelleenkin olemassa, mökillä. Aloitin tänään, ties monennenko kerran, lukemaan erään kirjan. Kirjan kannessa on pääväreinä oranssi ja vihreä, vähän sinistäkin. Siinä lukee: Pentti Kirstilä, Saari meren rannalla.

Kuvan Jopot on valmistettu kesä- ja elokuussa 1965. Kerron plokissani näiden Jopojen tarinan. Varjo seuraa perässä ja ehkä tulevaisuuteenkin.

1-1-2015 10:15

SL-35 Suomalainen Laaturengas 80 vuotta!

Pitkä huikonen, pölyinen soratie. Suomalainen Laaturengas SL lanseerattiin markkinoille 1935. Siitä on nyt yli 80 vuotta. Ylivoimainen rengas ja pintakuvio. Maailman mittakaavassakin ainutlaatuista.

Aika on saanut meidät kiinni, Leijonakuningas!


Ensimmäinen Jopo on vuodelta 1965.


Vuoden 2016 50-vuotias on tässä myynnissä, hinta 300e. MYYTY.


5-11-2013 21:33

Suosi suomalaista

Sinun ja minun valinnat ratkaisevat suomalaisten työpaikkojen kohtalon. Hinnalla suomalaiset tuotteet eivät kilpaile kiinalaisten tuotteiden kanssa.
***Keksijä tietää jotakin innovaatioista. Jopomies tietää jotakin Jopoista. Mitä Vapaavuori tietää? Mitä Jäbä duunaa?***

"Koska jopo on suomalainen, se kulkee läpi lumen ja jään, halki tuulen jatuiskun. Kannattaa kuitenkin varmistaa pystyssä pysyminen jopoonsopivilla nastarenkailla."

-Koska jopo on suomalainen, pystyssä pysyminen kannattaa varmistaa kiinalaisilla nastarenkailla!-

Tärkeä kysymys: Pitäisikö?

Oletko siis valmis alentamaan palkkasi 1-2 euroon tunnissa? Tai päivässä? Ja sitä ennen muuttamaan työsuhteesi tehtaan portin ulkopuolelle ja kokeilemaan josko sinut huudettaisiin sisään täksi työpäiväksi? Tekemään 12-14 tuntista työpäivää.
Jos loukkaat itsesi työtä tehdessä tai vaikka altistut kemikaaleille, niin työnjohto hoitaa sinut. Viskaamalla portista pihalle ja valitsemalla samalla portin takana norkoilevista uuden työntekijän itsesi tilalle.
Siinäpä reunaehdot.

» retro

» etusivu

» blogi

» jopot