info@carnivalnews.net

Aurinkovoimala Nordean pääkonttorin katolle Helsingissä

Helen rakentaa aurinkovoimalan Nordea Campuksen katolle Helsingin Vallilassa vuoden 2019 loppuun mennessä. Arvio aurinkoenergian vuosituotannosta on 90 megawattituntia, mikä vastaa noin 45 suomalaisen kerrostalokaksion vuosikulutusta.

Helen asentaa osoitteessa Satamaradankatu 5 sijaitsevan Nordean toimistorakennuksen katolle yhteensä 364 aurinkopaneelia vuoden 2019 loppuun mennessä. Rakennus on aurinkoenergian tuotannon sekä teknisen toteutuksen kannalta paras kohta Nordea Campuksella. Mahdollisuuksia laajentaa aurinkoenergian tuotantoa myös tutkitaan.

– Lähes kaikki käyttämämme sähkö on vihreää ja käytämme sitä toimitiloissamme aina kun se on mahdollista. Vallilaan asennettavien aurinkopaneelien avulla voimme nyt myös tuottaa itse osan käyttämästämme energiasta, toteaa Nordean Suomen maajohtaja Ari Kaperi.

Nordea on jo vuodesta 2015 lähtien ollut hiilineutraali. Hiilineutraalius saavutetaan päästöjä vähentämällä, uusiutuvalla energialla, sekä kompensoimalla jäljelle jääneet hiilidioksidipäästöt maksuilla, joilla rahoitetaan päästöjen vähentämiseen tähtääviä hankkeita.

– Oma uusiutuvan energian tuotanto aurinkoenergian avulla on yrityksille konkreettinen ja helppo ilmastoteko. On hienoa päästä auttamaan Nordeaa heidän tavoitteissaan kohti yhä puhtaampaa energiantuotantoa, toteaa Helenin tuoteryhmäpäällikkö Riku Kuikka.

Nordea luo kiinteitä suhteita asiakkaisiin ja yhteiskuntaan vahvan sitoutumisen kautta. Tarjoamme pankkipalveluja, joiden avulla ihmiset voivat saavuttaa tavoitteitaan ja toteuttaa unelmiaan. Nordea on yksi Pohjoismaiden suurimmista pankeista markkina-arvolla mitattuna. Nordealla on noin 10 miljoonaa asiakasta. Nordean osake noteerataan Nasdaqin pörsseissä Helsingissä, Kööpenhaminassa ja Tukholmassa. Lue lisää osoitteessa nordea.com.

Trackbacks & Pings

Vastaa