info@carnivalnews.net

Jolie – Suomen suurin luonnonkosmetiikkatalo

Jolie on Suomen suurin luonnonkosmetiikkatalo, kauneuden ja hyvinvoinnin edelläkävijä, joka tunnetaan erityisen hyvästä ja tinkimättömästä ekosertifioidusta luksusluonnonkosmetiikasta.

Kosmetiikkaa maailman parhaimmista ja puhtaimmista raaka-aineista on saatavilla nykyään suomalaisesta verkkokaupasta – varsinkin pimeään talveen luonnonkosmetiikka on sopiva valinta – ja ekologinen.

Miten ihosi voi?

Iho kertoo paljon – ilmentää sisäistä tilaamme, niin mielen ja tunteiden, elämäntapojen kuin nauttimamme ravinnonkin osalta. Kaikki, mikä on sisällämme, näkyy myös ulospäin esimerkiksi ryhdissä, elinvoimassa, ilmeissä, ihossa ja koko olemuksessamme.

Kun suru painaa harteilla, kääntyvät olkapäät usein sisäänpäin, kumarrumme eteenpäin ja katse laahaa lattiassa. Ja kun ilo ja rakkaus ovat täyttäneet sydämemme, on koko rintakehä avoinna, hymy usein huulilla ja askelkin on kevyt kulkea.

Pikakikoilla iho kuntoon?

Lisäaineilla kyllästetty ja ravintoköyhä ruoka, pitkä ilta viinin parissa, stressaava elämäntilanne ja huonot unet näkyvät nekin olemuksessamme – iho näyttää harmaalta, väsyneeltä, silmien aluset ovat tummat ja iho sekä koko olemus viestittävät elinvoiman puutetta.

Tiedämme hyvin, mikä tekisi meille hyvää – värikäs ruoka, riittävä veden juonti, laadukas uni, happi, liike, positiiviset ajatukset ja niin edelleen… Turhan usein tämä tieto jätetään hyödyntämättä ja turvaudutaan pikakikkoihin. Mennään ihospesialistin luokse ja toimenpiteisiin, jotka vapauttavat meidät muutoksista elämän muilla osa-aluella.

Olet kaunis omana itsenäsi

Kun itse kokee olevansa aidosti kaunis, on sitä myös ympäristölleen. Sillä sisäinen maailma näkyy ulospäin. Milloin sinä olet kokenut hetken, jolloin tunsit olevasi kaunis? Olisiko se olotila saunan ja järvessä pulahtamisen jälkeen, ehkä silloin kun rakkaasi on sanonut jotakin kaunista, ehkä hetkessä, jolloin tunsit ylpeyttä itsestäsi…

Kauneus on tunne, joka välittyy – opettele siis hyväksymään ja rakastamaan itseäsi sellaisena kuin olet ja saavutat kauneuden kokemuksen. Itsensä rakastamisen tilasta nimittäin teet valintoja, jotka tekevät sinulle hyvää, kannustat kauniisti matkan varrella ylämäen yllättäessä, näet myös sen kaiken hyvän, mikä on jo sinussa ja tunnet riittäväsi itsellesi.

Jatkuva stressi voi johtaa iho-ongelmiin

Oletko kokenut joskus stressin tunnetta? Saatat tuntea sisälläsi ikävän tunteen, kun mielesi huutaa OLEN! Ehkä olet juuri nyt stressaantuneempi kuin koskaan ja kuorma painaa harteilla. Et ole yksin, uskon, että meistä jokainen on kokenut stressin tunnetta. Eikä stressi itsessään ole vain huono asia – se on aikaansaava voima ja vie asioita eteenpäin.

Ongelma muodostuu stressin pitkittyessä ja tasapainottavien työkalujen uupuessa. Olemme psykofyysinen kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Tunteet todella tuntuvat kehossa ja vaikuttavat koko kehon toimintaan – muun muassa hormoneihin ja hermostoomme.

Tutustu Jolien tuotteisiin Jolien verkkokaupassa.

Vastaa