info@carnivalnews.net

Plantui tuo tuoreet superfoodit jokaiseen kotiin

Suomalainen design- ja foodtech-yhtiö Plantui lanseeraa uusia tuotteita vastatakseen globaaliin terveys- ja superfood-ilmiöön. Tuotelanseeraukset vahvistavat Plantuin asemaa johtavana älypuutarhavalmistajana ja -kehittäjänä.

Suomalainen sisäpuutarhojen edelläkävijä Plantui kehitti uuden ja innovatiivisen tuoteperheen, joka vastaa globaaliin terveyden ja kaupungistumisen megatrendiin. Uudet Plantui MICROGREENS 
-tuotteet on suunnattu erityisesti terveellisistä elämäntavoista ja superfoodeista kiinnostuneille.  

– Tuomme ilolla superfoodit lähemmäs kuluttajia. Plantui MICROGREENS on hieno lisä tuotevalikoimaamme ja terveellistä elämäntapaa noudattavien arkeen, Plantuin toimitusjohtaja Piia Maaranen sanoo.

Herkulliset ja ravintoainepitoisuuksiltaan korkeat microgreensit ovat oiva lisä terveelliseen ruokavalioon ja elämäntapaan. Tutkimusten mukaan microgreensit sisältävät jopa 40 kertaa enemmän tärkeitä ravinteita täysikasvuisiin kasviksiin verrattuna.   

– Kaikissa MICROGREENS-kasveissamme on korkeammat pitoisuudet vitamiineja, antioksidantteja ja mineraaleja verrattuna samojen kasvien täysikasvuisiin versioihin. Microgreensit ovat ainutlaatuisia superfoodeja paitsi korkeiden ravinnepitoisuuksien myös nopean kasvunsa vuoksi: kasvu siemenestä satoon kestää vain 7–14 päivää, Plantuin bioteknikko Iiris Kuusisto kertoo. 

Uudet tuotteet lanseerataan Berliinissä 6.–11.9.2019 järjestettävillä IFA-messuilla. Lanseerausvaiheessa julkistettavat tuotteet ovat kaikenkattava Plantui Smart MICROGREENS 
-paketti, MICROGREENS Tray -lisäosa Plantui 6 -älypuutarhan jo omistaville sekä viisi terveellistä ja herkullista kasvia. 

Kasvun iloa Muumi-puutarhoilla

Plantui lanseeraa IFA-messuilla myös uudelleensuunnitellun Moomin Garden -älypuutarhan. Yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa suunniteltu Moomin Garden on opettavainen lapsille ja perheille suunnattu älypuutarha.

– Haluamme tarjota opettavaisia kokemuksia ja kasvun iloa kaikenikäisille viherpeukaloille. Moomin Garden on hieno tapa johdatella lapset kasvien maailmaan ja syömään terveellisesti, Maaranen kertoo.  

Uusissa Moomin Garden -puutarhoissa yhdistyvät kaikki Plantui 3e Smart Gardenin älykkäät ominaisuudet ja kaunis Muumi-design. Moomin Garden -paketti sisältää kolme kasvikapselipakkausta sekä Muumi-satukirjan, jonka sivuilla seikkailevat Pikku Myy ja muut Muumilaakson asukkaat.  

Vastaa